Ingrediente
●
Esență de rom
1 lingurita
●
Făină albă calitate superioară
270 g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Într-un vas punem ouăle, zahărul și esența de rom
Pas 3
Mixăm până se dublează în volum
Pas 6
Adăugăm 10 g de cacao și făina cu praful de copt
Pas 7
Mixăm bine până se omogenizează compoziția
Pas 8
În forma cu pereți detașabili turnăm jumătate din compoziția noastră
Pas 9
În compoziția rămasă adăugăm și restul de cacao, mixăm până se omogenizează
Pas 10
Este mai ciocolatiu la culoare decât primul aluat
Pas 11
Turnăm compoziția peste cealaltă din formă și cu coada linguriței facem ce ornament vrem. Dăm forma în cuptorul încălzit la 180 de grade pentru 45-50 de minute, după acest timp facem testul scobitorii
Pas 12
După ce l-am scos din cuptor îl lăsăm să se răcească bine pentru a-l servi!
Cantitate:
1 kg
(8 porții mari)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
90 min
Data publicării: