Ingrediente
●
Sare, piper, boia dulce
1 lingurita
●
Ceapă (mare)
2 buc
eu am avut ceapă mai mică, așa că am pus 3
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim o tigaie și punem uleiul la încălzit
Pas 2
Ceapa curățată o tăiem peștișori și o punem în tigaie
Pas 3
După ce se înmoaie ceapa, adăugăm ficățeii și amestecăm, punem frunza de dafin (eu am uitat, dar așa e rețeta)
Pas 4
Este gata când apare cam așa, deci după ce a scăzut tot sosul și după ce ficățeii s-au prăjit, scoatem frunza de dafin.
Pas 7
După ce am amestecat, punem totul într-un recipient în care putem mixa
Pas 8
Untul îl tăiem bucățele și îl adăugăm în recipient, și amestecăm bine până se topește untul
Pas 9
După topirea untului, punem praful de boia și apoi mixăm
Pas 10
Depinde de preferințele fiecăruia cât de fin îl vreți, nouă ne place pate de campagne, un pateu de aici și e puțin mai grunjos, dar nu mi-a ieșit chiar așa, dar a fost bun!
Pas 11
Și gata, am terminat! Simplu, nu? Acum e alegerea voastră în ce îl puneți, eu am ales borcănele mici și îl pun la frigider, până a doua zi. Și aici rezultatul! Îl puteți mânca la micul dejun sau când aveți poftă, poftă bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Data publicării:
Notă:
4 (1 voturi)
Sursă:
retetele mamei