Ingrediente
●
Pătrunjel
1 buc
(legătură)
●
Pastă de tomate
3 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-o tigaie cu ulei punem pe rând la călit, întâi ceapa tocată mai măricel (sau cum preferați).
Pas 2
Apoi morcovul tăiat feliuțe.
Pas 4
Adăugăm ardeiul roșu, 3 linguri de apă (nu mai mult căci or să-și lase dovleceii zeamă), acoperim cu un capac și lăsăm să fiarbă 8-10 minute.
Pas 5
Renunțăm la capac și punem pătrunjelul tocat mărunt.
Pas 6
Și roșiile tăiate bucățele.
Pas 7
După alte 5 minute punem și pasta de roșii, sare și piper.
Pas 8
O lăsăm să fiarbă și cu bulionul, astfel încât să fie scăzută, dar suculentă. Când stingem focul adăugăm și 3-4 căței de usturoi tăiați mărunt.
Se poate servi atât caldă, cât și rece.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
50 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)