Ingrediente
●
Pulpe de pui dezosate fără piele
350 g
●
Ciuperci champinion
500 g
●
Cimbru uscat
1 lingurita
●
Roșii cuburi din conservă
1 buc
(cutie)
●
Pastă de tomate
2 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-o tigaie încinsă punem uleiul împreună cu ceapa, tăiată ceva mai mare, la călit.
Pas 2
Când ceapa devine sticloasă, adăugăm carnea de pui tăiată bucățele și acoperim cu un capac, să se înăbușe, nu să se prăjească.
Pas 3
Punem morcovul ras și renunțăm la capac.
Pas 5
Adăugăm ardeiul gras tocat.
Pas 6
Condimentăm după gust cu cimbru, sare și piper.
Pas 7
Punem ciupercile tăiate, mărarul tocat și apă cât să le acopere.
Pas 8
Când s-au pătruns ciupercile punem și roșiile cuburi din conservă.
Pas 9
Adăugăm și două linguri de pastă de roșii, potrivim gustul de sare și mai fierbem 5 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)