Ingrediente
●
Ceapă verde
4 buc
(fire)
●
Salată verde
1 buc
(6-8 frunze)
●
Mărar verde
1 buc
(1/2 legătură)
●
Ulei de măsline
4 linguri
●
Zeamă de lămâie
2 linguri
●
Oțet balsamic
1 lingura
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curățăm cartofii, îi spălăm și îi punem la fiert.
Pas 2
Când s-au fiert îi răcorim cu puțină apă rece, după care îi scurgem și îi punem într-un bol mare.
Pas 3
Tăiem ceapa verde și o adăugăm peste cartofi.
Pas 4
Fierbem ouăle, iar după ce le-am curățat le feliem și le punem la salată.
Pas 5
Punem și frunzele de salată verde spălate și tăiate sau rupte bucăţele.
Pas 6
Urmează măslinele, acum nu știu, de care preferați, eu am folosit măsline naturale, cică. Poate ar fi bine să puneți măsline fără sâmburi, ca să nu le mai duceți grija.
Pas 7
Adăugăm mărarul tocat și sare, piper după gust. Uleiul de măsline amestecat cu zeamă de lămâie și puțin oțet balsamic îl turnăm peste salată și amestecăm bine totul.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: