Ingrediente
●
Ton bucăți la conservă
2 buc
(cutii)
●
Ardei gras roșu
1 buc
(mare)
●
Ulei de măsline
3 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
●
Specialitate brânză rasă pt. paste (parmezan)
1 buc
(pungă)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele: paste Barilla numărul 5 am folosit eu și sunt mulțumită, conservele de ton le-am luat diferite că nu prea știam care e mai bună și parcă Hame arată mai bine și brânză uscată rasă (sunt multe feluri în comerț) sau bineînțeles parmezan pt. cine are.
Pas 2
Curățăm legumele și le spălăm. Morcovii îi dăm pe răzătoarea mică.
Pas 3
Ardeiul gras îl tocăm mărunt și dacă vă place mai tocați și un ardei iute.
Pas 4
Într-o tigaie încinsă punem uleiul de măsline (nu prea mult că îl vom pune și pe cel din conservele de pește) în care vom căli morcovul și ardeiul pentru 7-8 minute.
Pas 5
După acest timp adăugăm și tonul plus sare și piper după gust. Bine, dacă ați pus ardei iute nu mai puneți și piper. Le mai călim împreună vreo 5 minute.
Pas 6
Între timp fierbem și pastele după timpul indicat pe ambalaj.
Pas 7
Le scoatem, le trecem pe sub un jet de apă rece și le scurgem.
Pas 8
Le amestecăm bine și le servim calde cu parmezan pe deasupra.
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării: