Ingrediente
●
Ceapă roșie
1 buc
(mică)
●
Pătrunjel
1 buc
(5 fire)
●
Sare și piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fierbem pastele după timpul indicat pe ambalaj, după care le scurgem, le trecem pe sub un jet de apă rece și le punem într-un castron.
Pas 2
Pregătim legumele pentru sos, le spălăm și le tăiem bucăți. Eu am avut o ceapă cam mare, așa că am folosit doar jumătate.
Pas 3
Băgăm aceste legume la blender împreună cu maioneza, muștarul, o lingură de pastă de tomate. Mai puteți pune și sare, piper după gust.
Pas 4
Mixăm bine totul la blender și obținem acest sos. Folosim cât vrem din el la paste, iar dacă rămâne se poate păstra la frigider într-un vas cu capac ermetic.
Pas 5
Amestecăm pastele cu sosul și putem servi.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
2 buc
(porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
25 min
Data publicării: