Ingrediente
●
Zahăr
4 linguri
3-4 ling., după gust
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
●
Făină
2 pahare
de fapt, nu am măsurat, adaugi cât să-ți iasă un aluat ca smântâna de gros
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Mixezi (cu mixerul sau în blender) iaurtul, zahărul, ouăle, uleiul, bicarbonatul stins cu un pic de oțet.
Pas 2
Adaugi treptat făina, cât să-ți iasă un aluat ca o smântână subțire.
Eu am folosit făină neagră 350 și aluatul mi-a ieșit mai închis la culoare.
Pas 3
Torni câte un polonic de aluat în tigaie și coci pe ambele părți.
Le umpli cu ce dorești, noi le-am servit cu miere.
Cantitate:
15 buc
(15-20)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)