Ingrediente
●
Cartofi albi/galbeni
6 buc
Mărime medie
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se pregătesc ingredientele.
Pas 2
Cartofii trebuie fierți cam 90%, deoarece vor fi puși și la cuptor. Se pot fierbe și în coajă, important e să fie întregi.
Pas 3
Se pun și ouăle la fiert.
Pas 4
Se taie brânza felii și apoi se rade cașcavalul.
Pas 5
După ce cartofii s-au fiert, nu în întregime, îi tăiem felii și îi punem într-o tava (jumătate din ei), inițial unsă cu ulei.
Pas 6
Peste cartofi adăugăm brânza tăiată bucățele.
Pas 7
Punem și cealaltă jumătate de cartofi tăiați felii. Peste aceștia adăugăm și ouăle fierte, la fel, tăiate, oregano, sarea și piperul, apoi cașcavalul. Se bagă la cuptor timp de 15-20 minute, foc mediu.
Pas 8
Se scoate tava de la cuptor și se servește cu poftă.
Poftă bună!
Cantitate:
2 kg
(7 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: