Ingrediente
●
Bulion / pastă de roșii
3 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curățăm cepele și le tăiem ceva mai mare.
Pas 2
Punem o oală pe foc cu uleiul, ceapa tocată și 3 linguri de apă.
Pas 3
Ăăm morcovii pe răzătoarea mare și îi adăugăm peste ceapă.
Pas 4
Cartofii curățați îi tăiem cuburi mai mari, ca pentru mâncare și îi spălăm bine.
Pas 5
După ce s-au mai călit ceapa și morcovul, adăugăm cartofii și apa fiartă separat, cât să-i acopere. Îi lăsăm să fiarbă cam 15 minute.
Pas 6
Când cartofii s-au pătruns adăugăm mărarul tocat mărunt, bulionul, sare și piper după gust. Mai lăsăm 10 minute să fiarbă și cu bulionul.
POFTĂ BUNĂ !
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
50 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)