Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Amesteci făina cu untul la temperatura camerei, tăiat bucățele
Pas 2
Adaugi zahărul, vanilia, gălbenușurile
Pas 3
Frămânți o cocă, pe care o împarți în două. Una o amesteci cu smântâna, iar pe cealaltă cu cacao
Pas 4
Pune-le la rece pentru 30 min.
Încălzește cuptorul la 180 grade.
Întinzi cele 2 tipuri de cocă aproximativ egal. Le pui una peste alta
Pas 6
Tai batonul obținut în feliuțe de circa 1/2 cm grosime și așează-le într-o tavă cu un pic de distanță între ele.
Pas 7
Le coci aproximativ 10 min.
Cantitate:
20 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării:
Sursă:
revista "Ioana-secretele bucatariei"