Un deliciu! Cartofi prăjiți și amestecați apoi cu ouă! Merg cu o salată de legume ori cu brânză/cașcaval. Asta dacă nu vreți să puneți lângă ei vreun șnițel! Au un gust special! Merită încercați! Poftă bună!
Curățăm cartofii.
Îi feliem pai, cum procedăm când facem cartofi prăjiți.
Îi punem la prăjit în tigaia cu ulei.
Într-un castronel, batem ouăle cu puțină sare cu o furculiță.
Când cartofii sunt prăjiți, îi mutăm în altă tigaie goală (sau crăticioară, așa cum fac eu).
Punem crăticioara pe foc și adăugăm peste cartofii prăjiți ouăle bătute.
Amestecăm cu 2 furculițe de jos în sus. Fiecare pai va fi îmbrăcat de ou.
Când vedem că oul s-a făcut, stingem focul. Mutăm în farfurie și servim cu mare poftă. Puteți rade și puțină brânză/cașcaval peste ei cât sunt fierbinți sau puteți servi cu ceva legume/murături.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.