Ingrediente
●
Fulgi de ovăz fini
100 g
1 pahar de fulgi de ovăz, să nu fie tari
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Scorțișoară
2 g
jumătate de linguriță, optional
●
Sare
1 g
un vârf de cuțit
●
Stafide
2 linguri
optional
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Mixezi untul la temperatura camerei cu zahărul
Pas 2
Adaugi oul, vanilia, laptele și amesteci totul cu lingura
Pas 3
Separat amesteci făina, praful de copt și sarea. Adaugi în compoziție. Adaugi fulgii de ovăz, stafide, scorțișoara și amesteci. Aluatul trebuie să fie moale, dar să nu curgă. Dacă e tare, biscuiții vor ieși tari. Pui grămăjoare cu lingura în tava tapetată cu hârtie de copt
Pas 4
Îi coci până devin aurii. Cu cât îi lași mai mult, dar fii atentă să nu-i arzi totuși, vor fi mai crocanți.
Cantitate:
40 buc
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: