Ingrediente
●
Fidea
1 buc
un bulgare cum se vede în poză sau o mână
●
Zahăr
1 lingura
după gust
●
Sare
1 buc
un vârf de cuțit
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Punem laptele la fiert. Când începe să fiarbă, punem fideaua în el. Eu am rupt bulgarele de fidea în 2-3 bucăți. Adăugăm sarea.
Pas 3
Lăsăm 2-3 minute să reînceapă să fiarbă laptele, apoi încă 2-3 minute până se fierbe și fideaua. Adăugăm și zahărul. Eu am pus 2 linguri pentru că îmi place mai dulce. Sfatul mamei a fost de 1 lingură.
Amestecăm cu o lingură/un polonic.
Pas 4
Punem în farfurii de ciorbă sau în boluri/castronele să se răcorească puțin. Apoi servim cu plăcere și poftă! Deasupra se va face o spumă delicioasă!
Pas 5
Și un zâmbet din cacao pentru dvs.!
Cantitate:
2 buc
(2 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: