Gref matinal

Gref matinal

Pentru că dimineața cel mai bun dejun sunt fructele mâncate pe stomacul gol (fructele au nevoie de 30 min pentru a traversa tubul digestiv și dacă le mâncăm după o mâncare mai consistentă, vor fermenta), am gândit această variantă. Îmi place gustul de gref și de migdale, dar niciodată nu le-am asociat. Așa că vă invit la acest experiment!

Ingrediente

Grepfruit
2 buc
orice fel de gref
Esență de migdale
2 ml
adică 2 picături

Pași de urmat

Pas 1

Stoarcem cele 2 fructe. Eu am folosit storcătorul de citrice de la Tupperware care poate filtra pulpa sau putem stoarce citricele cu tot cu pulpă. Are și varianta de raș coaja mărunt.

Gref matinal - Pas 1
Pas 2

Se pune sucul într-un pahar și se adaugă cele 2 picături de esență de migdale. Se amestecă și e gata de băut! Se poate adăuga și miere pentru cei care nu agrează sucul amar al grepfruit-ului.

Delicios și sănătos!

Gref matinal - Pas 2

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 250 ml (1 pahar)
Timp de preparare: 5 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 5 min
Data publicării:

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!