Salată de spanac

C
Salată de spanac

Știu că de obicei spanacul se prepară fiert sau călit, dar prin prelucrare se pierd vitaminele, așa că prefer să-l fac sub formă de salată. Am arătat aici varianta simplă, dar sigur că pot fi aduse îmbunătățiri, respectiv pot fi folosite în amestec frunze de spanac cu frunze de salată, adăugată ceapă verde, tăiată mărunt sau felii de roșii. Poate fi servită lângă orice mâncare. Poftă bună!

Ingrediente

Frunze de spanac
500 g
   
Ulei
3 linguri
   
Oțet
3 linguri
   
Sare
1 lingurita
   

Pași de urmat

Pas 1

Pentru prepararea salatei ai nevoie numai de frunze, așa că tai codițele și speli bine-bine frunzele de spanac.

Salată de spanac - Pas 1
Pas 2

Tai mărunt frunzele


Salată de spanac - Pas 2
Pas 3

Amesteci cu sare, oțet și ulei după gust.


Salată de spanac - Pas 3

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 10 min
Data publicării:
Colecții: Salate

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!