Ingrediente
●
Oase cu carne (vită/porc)
1 kg
am folosit de vită
●
Pătrunjel verde
1 buc
o leg.
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fierbi oasele bine, până când carnea e moale, în procesul fierberii nu uita să aduni spuma și să adaugi sare după gust.
Pas 2
Între timp, pregătești legumele, toci cepele, dai morcovii prin răzătoare. Călești ceapa și morcovul cu puțin ulei, dacă mai e nevoie, adaugi puțină apă.
Pas 3
Adaugi ceapa și morcovul călite în cratiță. Adaugi și cartofii tăiați cubulețe.
Pas 4
Separat călești sfecla dată prin răzătoare.
Pas 5
Când cartofii sunt aproape gata, adaugi sfecla
Pas 6
Lași să dea un clocot și imediat adaugi și varza murată, tocată mărunt. Acreala verzei ajută sfecla să nu-și schimbe culoarea și borșul să fie roșu
Cantitate:
4 l
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: