Ingrediente
●
Fasole albă
500 g
vă recomand fasole mică, fierbe mai repede și e mai gustoasă
●
Ceapă verde
1 buc
o legătură
●
Oțet de mere
3 linguri
după gust
●
Ulei
3 linguri
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fasolea e bine să o pui în prealabil la înmuiat câteva ore. După aceea o fierbi, schimbând și aruncând primele 2 ape. De-abia în-a treia apă o fierbi până e moale (ai grijă să n-o răsfierbi), nu uiți să adaugi și sare în apă.
Pas 2
Scurgi apa, o lași să se răcească, apoi adaugi ceapa verde tăiată mărunt, sare, oțet, ulei, după gust.
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
70 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)