Ingrediente
●
Concentrat roșii
2 linguri
●
Sare, piper alb, piper negru
3 g
după gust
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Tăiem prazul rondele subțiri.
Pas 3
Tăiem ficățeii cuburi de 2-3 cm.
Pas 4
Într-o tigaie cu ulei încins călim prazul.
Pas 5
Adăugăm ficățeii și la final concentratul de roșii. Lăsăm să se răcească.
Pas 8
Adăugăm treptat făina și mixăm până la omogenizare.
Pas 9
Apoi adăugăm condimentele și bicarbonatul stins în zeamă de lămâie.
Pas 10
Adăugăm boabele de porumb dulce și omogenizăm cu o lingură.
Pas 11
Adăugăm prazul și ficățeii căliți în ulei și omogenizăm.
Pas 13
Tăiem o legătură de mărar și o integrăm în aluat.
Pas 14
Punem aluatul obținut într-o tavă de silicon tapetată cu făină. Coacem la 180 grade timp de 35-40 minute.
Pas 16
Checul se taie felii și se servește drept aperitiv.
Poftă bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
70 min
Data publicării: