Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
1 buc
●
Ardei gras roșu
1 buc
poți pune și 2, cantitățile fiecărui ingredient variază după gustul fiecăruia
●
Ciuperci asortate de pădure
1 buc
1 borcan de ciuperci conservate, dacă nu aveți soiul acesta de ciuperci, puteți face și cu șampinioni, dar nu iese chiar la fel de gustoasă
●
Sare, piper
1 lingurita
după gustul fiecăruia
●
Ulei, oțet
2 linguri
după gust
●
Castraveți
1 buc
1 mai mare sau 2 mici
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fierbi pieptul de pui cu sare, piper boabe, foi de dafin sau îl poți pregăti la grătar. Îl tai fâșii subțiri, te străduiești să rămână cât mai întregi.
Pas 2
Tai fâșii subțiri ardeiul verde. Îl adaugi peste pieptul de pui.
Pas 3
La fel tai și ardeiul roșu, iar mai apoi castravetele.
Pas 4
Adaugi și ciupercile, scurse de zeama din borcan.
Pas 5
Pui sare, piper, oțet (cel de mere e mai bun), ulei după gust. Amesteci cu atenție.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: