Ingrediente
●
Paste făinoase
200 g
eu am pus spirale
●
Brânză telemea
175 g
mai tare
●
Zahăr vanilat
1 buc
un pliculeț
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le spălăm cu apă rece și le scurgem de apă într-o strecurătoare.
Pas 3
Punem pastele într-un vas de yena, adăugăm zahărul și untul (tăiat bucățele). Mestecăm cu două linguri de jos în sus.
Pas 4
Radem brânza telemea și o adăugăm peste pastele cu zahăr și unt.
Pas 5
Batem puțin oul și îl punem peste paste, amestecând bine.
Pas 6
Radem puțin cașcaval pe deasupra și băgăm vasul la cuptor, la foc mediu, până se rumenește (vreo 40-45 de minute).
Pas 7
Așa arată după ce le-am scos de la cuptor.
Pas 8
Se servesc calde, dar sunt la fel de bune și a doua zi. Poftă bună!!
Cantitate:
800 g
(4-5 porții bune)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
50 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)