Rose del Deserto
rețeta postată de Elena (Ellena)
Trandafiri de deșert este o rețetă italienească care se prepară ușor și rapid.
Este un desert pentru toate vârstele. Vă recomand cu încredere!
Trandafiri delicioși și fragezi!
Ingrediente
●
Amidon pentru prăjituri
50 g
●
Stafide
100 g
sau migdale, ciocolată
●
Fulgi de porumb
250 g
cantitatea poate fi mai mare
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Am pregătit ingredientele.
Pas 2
Amestecăm zahărul cu untul care este la temperatura camerei.
Pas 3
Adăugăm ouăle peste untul omogenizat, amestecăm bine.
Pas 4
După ce am omogenizat bine compoziția de mai sus, adăugăm restul ingredientelor, făina amestecată cu praful de copt și amidonul, zahărul vanilat și amestecăm din nou.
Pas 5
Adăugăm după preferință stafidele sau biluțe de ciocolată sau migdale mărunțite.
Pas 6
Formăm biluțe din aluatul rezultat și le punem într-un castron cu fulgi de porumb. Le trecem prin fulgi.
Pas 7
După ce le-am trecut prin fulgi de porumb le așezăm într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt, cu distanță între ele, pentru că vor crește și să nu se lipească între ele lăsăm distanță de 3-4 cm.
Pas 8
Le dăm la cuptorul încins la 170-180 de grade pentru circa 15 minute.
Acesta este și rezultatul.
Pas 9
După ce le scoatem din cuptor le lăsăm puțin să se răcească se pudrează cu zahăr pudră și se pot savura cu plăcere.
Poftă Bună!
Cantitate:
20 buc
(depinde cât de mari le faceți)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării: