Ingrediente
●
Ceapă galbenă
2 buc
(potrivite)
●
Piept de pui dezosat
300 g
●
Ciuperci
200 g
(proaspete sau din conservă)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim umplutura. Tocăm mărunt cepele, puiul și ciupercile. Într-o tigaie cu puțin ulei punem ceapa la călit cu 2 linguri de apă. După puțin timp adăugăm și pieptul de pui, iar după ce s-a mai pătruns punem ciupercile, vegeta și oregano. Mai puteți căli și o roșie tăiată cubulețe, dă gust bun. Amestecăm, mai lăsăm vreo 5 minute, luăm după foc și ne apucăm de clătite.
Pas 2
Clătitele se fac normal, amestecând ouăle bătute cu un praf de sare, cu apă minerală (sau lapte) și făină. Dacă aveți și vă place puteți adăuga puțin pătrunjel tocat. Ungem tigaia cu ulei și le prăjim.
Pas 3
Dăm cașcavalul pe răzătoarea mare.
Pas 4
Pe o farfurie întinsă punem o foaie de clătită, un rând de umplutură și un rând de cașcaval ras.
Pas 5
Punem apoi iar o clătită și mai presărăm puțin cașcaval.
Pas 6
Întindem un strat de smântână pe deasupra și puteți presăra puțină verdeață tocată dacă aveți sau eu am pus niște cimbru uscat. Serviți-le calde, sunt delicioase.
POFTĂ BUNĂ! 
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării: