Ingrediente
●
Ciuperci
400 g
de preferat cât mai mici
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ciupercile de dimensiuni cât mai mici se spală bine.
Pas 2
Se așează într-un vas cu apă și sare și se pun la fiert.
Pas 3
Se lasă să fiarbă timp de 8-10 minute și apoi se scot din vas și se pun la scurs.
Pas 4
Ouăle se bat spumă împreună cu muștarul și sarea
Pas 5
Se încorporează treptat făina.
Pas 6
Se omogenizează bine și dacă mai sunt cocoloașe se poate adăuga o lingură de apă minerală
Pas 7
Ciupercile se trec prin făină de grâu și apoi prin aluat
Pas 8
Se pun la prăjit una câte una într-o tavă cu ulei încins.
Pas 9
Când s-au rumenit pe o parte se întorc și pe cealaltă.
Pas 10
Se scot pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)