Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Punem într-un bol stafidele cu esența de rom și o lingură de apă și le lăsăm să se înmoaie. Tăiem rahatul cubulețe mici. Dăm biscuiții prin mașina de tocat sau îi mărunțim cumva. Într-o crăticioară pe foc punem laptele cu zahărul, amestecăm până se topește zahărul, apoi adăugăm untul și cacaua. Luăm de pe foc, punem stafidele cu romul, rahatul tocat și amestecăm până se omogenizează. Acest amestec îl turnăm peste biscuiți, amestecăm bine (chiar cu mâna) și îi lăsăm așa timp de 10-15 minute.
Pas 2
Întindem o bucată de folie alimentară de plastic pe care presărăm fulgi de cocos.
Pas 3
Punem compoziție, o modelăm cu mâna în formă de salam și mai presărăm cocos.
Pas 4
Rulăm strâns și legăm la capete. Procedăm astfel cu toată compoziția (eu am obținut 3 suluri). Băgăm sulurile la frigider, de preferat de seară până dimineață, după care se taie felii de 2 cm grosime și se servește.
Cantitate:
3 buc
(suluri)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)