Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Esență de rom
1 lingurita
●
Coajă de lămâie rasă
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol amestecăm bine făina cu praful de copt și facem o gropiță în mijloc în care punem oul, untul, laptele, zahărul pudră și toate aromele. Amestecăm întâi cu o spatulă, după care frământăm bine coca cu mâna și o băgăm la frigider pentru o jumătate de oră. Acest aluat obținut îl întindem pe masa tapetată cu făină, în strat potrivit ca grosime și decupăm cu formele pentru fursecuri.
Pas 2
Apoi le așezăm într-o tavă pe hârtie de copt și le putem decora după bunul plac.
Pas 3
Acum urmează să le tapetăm pe unele cu zahăr pudră, iar altele cu cacao și să băgăm tava în cuptorul încins în prealabil la 180 de grade și le lăsăm 10 minute. 
Cantitate:
3 buc
(tăvi)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)