Ingrediente
●
Cartofi
7 buc
în funcție de câte persoane sunt la masă
●
Ulei de măsline
5 linguri
●
Pastă de ardei iute
1 lingurita
se poate folosi boia de ardei iute sau un ardei roșu iute
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Pregătim dressingul pentru cartofi. Amestecăm uleiul cu oregano, pasta de ardei și puțină sare.
Pas 3
Tăiem cartofii pe lung și îi ungem bine. Îi așezăm într-o tavă pe hârtie de copt (ca să nu se lipească) și îi băgăm la cuptor până se rumenesc pe ambele părți.
Pas 4
Radem parmezanul. Eu am avut o bucată, dar se găsește și deja ras.
Pas 5
Când sunt gata cartofii adăugăm parmezanul și mai lăsăm 5 minute. Îi scoatem și îi servim ca garnitură la friptură sau chiar așa simpli. Noi simpli i-am mâncat! 
Cantitate:
2 buc
(2 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: