Drob de vițel cu ciuperci
rețeta postată de Elena (Ellena)
Paștele se apropie așa că am preparat de curând drob din carne tocată de vițel cu ciuperci.
Recomand celor care nu le place carnea de miel, și nu mănâncă drob de miel, poate încerca cu încredere acest drob.
Ingrediente
●
Carne tocată de vițel
500 g
●
Ciuperci champinion proaspete
500 g
●
Ouă
6 buc
2 pentru compoziție și 4 fierte tari
●
Pătrunjel verde și mărar verde
1 buc
1 legătură împreună
●
Sare și piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se pune ceapa la călit în nuca de unt și puțin ulei.
Pas 2
După ce s-a înmuiat ceapa se adaugă ciupercile tocate și se lasă la călit până ce va scădea apa lăsată de ele.
Pas 3
După ce s-au călit se lasă să se răcească și apoi se amestecă cu carnea tocată, verdeața tocată mărunt, ouăle proaspete, usturoiul pisat, sare și piper după gust.
Compoziția se amestecă bine și se pune un strat de carne apoi așezați ouăle fierte în rând și apoi le acoperiți cu carnea rămasă într-o tavă de cozonac sau oricare tavă unsă cu ulei sau puteți pune hârtie de copt și se dă la cuptor la 180 grade pentru aprox. 40-45 min max.
Pas 4
Când s-a rumenit deasupra, o scoateți și lăsați la răcit!
Se taie când s-a răcit complet.
Se servește rece!
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: