Ingrediente
●
Miere de albine
2 linguri
●
Esență de rom
1 lingura
●
Pișcoturi
1 buc
un pachet jumate
●
Cacao
1 lingura
pentru decor
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se face o cafea tare și se lasă la răcit.
Mascarpone se bate bine cu zahărul și esența de rom.
Pas 2
Frișca se bate 'băț' cu mierea de albine, apoi se adaugă crema mascarpone și se mixează.
Pas 3
Într-o tavă așezăm un strat de pișcoturi înmuiate în cafea.
Pas 4
Adăugăm jumătate de cremă, apoi alt strat de pișcoturi însiropate și restul de cremă.
Pas 5
Ornăm cu cacao și dăm la rece pentru 1 oră.
Cantitate:
16 buc
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
90 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)