Ingrediente
●
Ciuperci champinion
600 g
●
Ceapă verde
1 buc
O legătură
●
Mărar verde
1 buc
1/2 legătură
●
Sare, piper
22 g
După gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ciupercile se spală, li se îndepărtează piciorușele, având grijă ca pălăriuțele să rămână intacte.
Pas 2
Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt împreună cu piciorușele ciupercilor, după care se înăbușă cu unt într-un vas pe flacără mică, apoi se lasă să se răcească.
Pas 3
După ce s-a răcit, compoziția se amestecă cu ouăle, brânza de vaci și mărarul, apoi se condimentează.
Pas 4
Ciupercile se umplu cu această compoziție, iar apoi se introduc la cuptor pentru gratinare. (Țineți aproximativ 15 min. la 190-200*C)
Pas 5
Pentru un aspect și gust mai plăcut, se poate pune cașcaval ras pe deasupra, înainte de a se introduce în cuptor.
Poftă bună!
Cantitate:
400 g
(4 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)