Ingrediente
●
Piper, cimbru
5 g
sare nu punem deloc deoarece nu este nevoie
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălăm, curățăm și tăiem bucăți caracatița. Într-o tigaie adăugăm bucățile de caracatiță și lăsăm la foc mic să fiarbă 40 minute. Nu se pune apă deoarece își va lăsa caracatița în cazul în care mai trebuie adăugăm puțină apă și fierbem totul cu capac.
Pas 2
După ce a fiert, adăugăm uleiul de măsline, punem capacul și mai fierbem la foc mic încă 20 minute. Stingem cu vin roșu și mai fierbem totul încă 15 minute.
Pas 3
Punem caracatița în farfurie, o tăiem bucățele iar peste ea punem puțin sos din tigaie.
Cantitate:
1 buc
(de 1 kg)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
80 min
Data publicării:
Sursă:
daniela