Ingrediente
●
Brânză dulce de vaci
400 g
●
Gem
100 g
Să nu fie prea lichid
●
Zahăr
3 linguri
Se pune după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol se amestecă brânza de vaci, zahărul, grișul și ouăle.
Pas 2
Vasul termorezistent se unge cu unt sau se pune foaia de copt în el.
Pas 3
Se pune în vas un strat de brânză, apoi un strat de gem și iar un strat de brânză. (Eu am făcut 5 straturi, 3 de brânză și 2 de gem). Ultimul strat să fie de brânză.
Pas 4
Se ține la cuptor 40-50 min. la 180°C.
Se servește caldă, cu smântână.
Poftă bună!
Cantitate:
500 g
(5-6 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
50 min
Data publicării: