Ingrediente
●
Coajă de portocală
1 buc
●
Suc de lămâie
1 buc
mai bine 1/3 din lămâie
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Într-un vas se pune zahărul și apa, se amestecă, se ține la foc mic până apare o culoare aurie, apoi se toarnă într-un alt vas și se amestecă cu nucile. Am obținut nuci glazurate.
Pas 3
Ciocolata se rupe bucăți mai mici, se adaugă laptele, untul, sucul de lămâie, coniacul și se topește la bain-marie.
Pas 4
Se amestecă până se primește un lichid omogen.
Pas 5
Într-un vas puneți un strat de nuci glazurate și turnați ciocolata.
Pas 6
Se mai pune un strat de nuci glazurate și se rade coaja de portocală.
Pas 7
Se răcește 30 min. la frigider și se taie bucăți.
Poftă bună!
Cantitate:
300 g
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării: