Ingrediente
●
Ceapă verde
3 buc
O legătură
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
●
Sare, piper
1 lingurita
După gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ficatul de vită se spală bine, se usucă și se taie în fâșii de circa 1 cm grosime. Apoi se condimentează și se pune pe o tavă unsă cu ulei. Se ține la cuptor aproximativ 15 min. la 180°C.
Pas 2
În acest timp, ciupercile se curăță, se spală și se taie în bucăți medii. Într-o tigaie turnați puțin ulei și adăugați ciupercile.
Pas 3
În timp ce se prăjesc ciupercile, se taie roșiile, ceapa verde și ghimbirul (E de dorit să tăiați ghimbirul în bucăți mai mari, ca să-l scoateți după ce este gata mâncarea). Când au scăzut ciupercile, adăugați roșiile, ceapa și ghimbirul.
Pas 4
Aproximativ, după 15 min. la legumele scăzute adăugați ficatul și vinul alb. Se condimentează, se pune capacul și se mai ține circa 10 min. la foc mic.
Pas 5
Se servește fierbinte.
Enjoy!
Cantitate:
700 g
(5 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
35 min
Data publicării: