Pangasius pane

A
Pangasius pane

Oricât de controversat ar fi peștele pangasius, la un moment dat tot îți face cu ochiul un file din raft, numai bun de preparat pane.

Ingrediente

Pangasius file
1 kg
   
Făină albă
100 kg
   
Sare
1 g
   
Lămâie
1 buc
   
Ouă
3 buc
   

Pași de urmat

Pas 1

Peștele se spală și se scurge bine pe un prosop curat.

Pangasius pane - Pas 1
Pas 2

Se trece prin făină de grâu pe ambele părți.

Pangasius pane - Pas 2
Pas 3

Ouăle se bat bine cu 1 lingură de făină și sare. Prin acest aluat omogen trecem peștele și-l punem la prăjit.

Pangasius pane - Pas 3
Pas 4

Se pune la prăjit în ulei încins.

Pangasius pane - Pas 4
Pas 5

Prăjim peștele pane la foc mic spre mediu.

Pangasius pane - Pas 5
Pas 6

Servim cu zeamă de lămâie și mămăliguță.

Pangasius pane - Pas 6

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 buc (porții)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 40 min
Data publicării:

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Ionela oana
Ionela Mihaila (Ionela oana) 26 Jan 2013, 15:49

De cand am un baietel am inclus mai des pestele in meniul nostru,asa ca l-am facut! Foarte usor si repede de facut si mai ales delicios