Ingrediente
●
Suc de lămâie
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se scot sâmburii caiselor și se taie felii de maxim 2 cm.
Pas 2
Gălbenușurile se bat spumă cu zahărul. Incorporăm treptat uleiul, laptele și praful de copt stins în zeama de lămâie.
Pas 3
Adăugăm treptat făina și la final albușurile bătute spumă.
Pas 4
Într-o tavă mare de cuptor punem aluatul și așezăm feliile de caise.
Pas 5
Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. După ce s-a răcit o tăiem în tavă și o scoatem pentru servire felii.
Cantitate:
10 buc
(porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
80 min
Data publicării: