Ingrediente
●
Pește merluciu
3 buc
file
●
Fasole verde
500 g
sau congelată
●
Ulei de măsline
2 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
●
Lămâie
1 buc
trei feliuțe
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Peștele este bine să stea cel puțin o oră cu condimentele, așa că dacă este congelat îl decongelăm din timp, scurgem bine de apă, ungem fiecare bucată cu ulei, condimentăm și stropim cu lămâie.
Pas 2
Se spală, se curăță și se taie legumele. Punem apă la fiert și când începe să fiarbă punem sare și toate legumele, adăugăm un pic de ulei de măsline și lăsăm la fiert 10 minute la foc potrivit (apa să nu fie multă doar să acopere toate legumele) așa nu se pierd vitaminele din legume.
Pas 3
Încălzim tigaia grill sau grătarul electric (eu sunt foarte mulțumită de tigaie, este ușor de folosit și de spălat), ungem doar (adică nu punem mult ulei) punem usturoiul tăiat în două și peștele. Prăjim două minute pe fiecare parte. Și gata totul în timp record.
Pas 4
Noi aici am abuzat un pic pt. că am pus maioneză la pește, adică maioneză de casă cu usturoi.
Cantitate:
3 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
2 (1 voturi)