Ingrediente
●
Pișcoturi
2 buc
2 pachete mici
●
Fructe de pădure
400 g
fructe congelate
●
Suc de fructe de pădure
500 ml
●
Zahăr
250 g
o cană plină
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Fructele le dezghețăm și le amestecăm bine cu jumătate de cană de zahăr.
Pas 3
Batem albușurile spumă tare, cu cealaltă jumătate de cană de zahăr. Adăugăm mascarponele și amestecăm cu mixerul până devine o cremă fină.
Pas 4
Mixăm fructele până devin un sos gros.
Pas 5
Frișca se face conform instrucțiunilor de pe cutie și se amestecă cu crema fină de mascarpone. Adăugăm 3 - 4 linguri de sos de fructe și amestecăm cu mixerul.
Pas 6
Așa trebuie să arate crema.
Pas 7
Urmează asamblarea.
Pe o tavă punem un strat subțire de cremă. Pișcoturile se înmoaie în sucul de fructe - foarte repede, să nu absoarbă prea mult suc că se vor înmuia prea mult.
Pas 8
Eu am pus câte 10 pișcoturi pe strat. După ce așezăm primul strat, adăugăm cremă din belșug.
Pas 9
Adăugăm și al doilea rând de pișcoturi și îmbrăcăm totul în cremă.
Pas 10
Sosul rămas eu l-am pus deasupra. Rețeta originală nu e așa, se pune doar deasupra un strat fin de sos. Mie mi s-a părut că e mai bun cu sos din belșug.
Poftă bună!
Cantitate:
10 buc
(10 porții mari)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)