Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Căpșunele se spală, se curăță de codițe și se lasă la uscat.
Pas 2
Căpșunile se pun în borcane sau sticle mici acoperind jumătate de sticlă/borcan. După ce am pus căpșunile adăugăm câte 2 linguri de zahăr și apă până umplem sticla.
Pas 3
Punem sticlele într-un vas în care am așezat pe fund un prosop de bumbac. Punem apă până la gâtul sticlei și dăm la foc mediu timp de 20 de minute.
Pas 4
După ce închidem focul lăsăm sticlele în apă timp de 10-12 ore pentru a se răci complet.
Pas 5
Fructele se înmoaie destul de mult, însă sucul este deosebit de aromat.
Cantitate:
4 buc
(sticle mici)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: