Ingrediente
●
Paste tip melcișori
200 g
●
Esență de vanilie
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
În apă cu sare punem melcișorii la fiert.
Pas 3
Ouăle se bat spumă cu zahărul și apoi cu brânza.
Pas 4
Adăugăm stafidele, grișul și mixăm bine.
Pas 5
Adăugăm melcișorii fierți, vanilia și amestecăm cu o lingură.
Pas 6
Într-o tavă (cu diametrul de 24 cm) tapetată cu hârtie de copt se așează compoziția budincii și se dă la cuptor la foc mic pentru 30 de minute.
Pas 6
Se scoate din tavă călduță și se servește!
Poftă bună!
Cantitate:
4 buc
Timp de preparare:
80 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)