Carne de vită cu ulei de măsline

Carne de vită cu ulei de măsline

O rețetă italiană, care se prepară rapid și se servește alături de sosuri, maioneză, salată verde!

Avem nevoie numai de câteva ingrediente: carne de vită, ulei de măsline și condimente.

Ingrediente

Carne de vită/mânzat
500 g
   
Ulei de măsline
50 ml
   
Sare
1 lingurita
sărați după gust
Piper
1 lingurita
piperați după gust
Salvie
1 buc
o frunză de salvie

Pași de urmat

Pas 1

Carnea de vită se spală și se feliază ca pe tăiței.

Carne de vită cu ulei de măsline - Pas 1
Pas 2

Într-o tigaie punem uleiul de măsline și punem carnea de vită la călit, împreună cu o frunză de salvie.

Tigaia se acoperă cu capacul și se lasă până se evaporă aproape toată apa lăsată de carne.

Apoi luăm capacul jos și condimentăm cu sare și piper.

Se mai lasă 2 min și se stinge focul.

Carne de vită cu ulei de măsline - Pas 2
Pas 3

Se servește imediat alături de salată verde și (sau) sosuri.

 

Poftă Bună!

Carne de vită cu ulei de măsline - Pas 3

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g (2 porții)
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 20 min
Data publicării:

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!