Carne de vită cu ulei de măsline
rețeta postată de Elena (Ellena)
O rețetă italiană, care se prepară rapid și se servește alături de sosuri, maioneză, salată verde!
Avem nevoie numai de câteva ingrediente: carne de vită, ulei de măsline și condimente.
Ingrediente
●
Carne de vită/mânzat
500 g
●
Sare
1 lingurita
sărați după gust
●
Piper
1 lingurita
piperați după gust
●
Salvie
1 buc
o frunză de salvie
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Carnea de vită se spală și se feliază ca pe tăiței.
Pas 2
Într-o tigaie punem uleiul de măsline și punem carnea de vită la călit, împreună cu o frunză de salvie.
Tigaia se acoperă cu capacul și se lasă până se evaporă aproape toată apa lăsată de carne.
Apoi luăm capacul jos și condimentăm cu sare și piper.
Se mai lasă 2 min și se stinge focul.
Pas 3
Se servește imediat alături de salată verde și (sau) sosuri.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: