Ingrediente
●
Zeamă de la rodii
1 buc
(pentru culoare)
●
Zahăr pudră
100 g
(pentru pudrat inimioarele)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se pregătesc ingredientele pentru aluat.
Pas 2
Se pune apa și uleiul la fiert, iar când acestea au început să fiarbă se adaugă făina (toată odată) și se amestecă bine să nu rămână cocoloașe.
Pas 3
Aluatul se lasă un pic să se răcească, apoi se adaugă ouăle unul câte unul cu o lingură de lemn.
Pas 4
Din compoziția obținută se fac forme de inimioare și se pun într-o tavă unsă și tapetată (cu hârtie pentru copt), se dau la copt pentru 15-20 min la 200°
Pas 5
După ce s-au răcit se taie în două și se umplu după preferința fiecăruia cu frișcă sau cremă de vanilie.
Pas 6
Și produsul final ...s-au terminat foarte repede 
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)