Aperitiv "Bresaola"

Aperitiv "Bresaola"

Ador aperitivele rapide, gustoase și de efect!

Doresc să vă împărtășesc și vouă rețeta pentru acest aperitiv!

Ingrediente

Carne de vită bresaola
100 g
se poate înlocui cu felii de șuncă tip Praga
Pâine (baghetă)
10 buc
8-10 feliuțe, se pot face și mai multe
Cremă de brânză
100 g
   
Pătrunjel verde
1 buc
câteva frunzulițe pentru decor

Pași de urmat

Pas 1

Am pregătit ingredientele.

Aperitiv "Bresaola" - Pas 1
Pas 2

Feliuțele de baghetă le ungem cu cremă de brânză.

Aperitiv "Bresaola" - Pas 2
Pas 3

Așezăm pe o farfurie (platou) feliuțe de pâine unse cu cremă de brânză și formăm niște trandafirași din feliuțe de bresaola și îi punem peste brânzică. Apoi decorăm cu frunzulițe de pătrunjel.

Vom obține un aperitiv simplu și gustos!

Poftă Bună!

Aperitiv "Bresaola" - Pas 3

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 buc (8-10 buc)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 15 min
Data publicării:
Colecții: Aperitive Festive

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!