Ingrediente
●
Scorțișoară măcinată
1 lingurita
●
Ulei de măsline
2 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Mixăm ouăle cu zahărul și încorporăm laptele, uleiul și la final făina. Adăugăm esența de vanilie și scorțișoara și lăsăm să se odihnească cât curățăm merele.
Pas 3
Merele se curăță de coajă și se taie felii de maxim 5 mm. Dacă sunt acrișoare le puteți presăra zahăr pudră pe ele.
Pas 4
Trecem merele prin aluat și le punem la prăjit în ulei.
Pas 5
Le scoatem pe un șervețel pentru a absorbi surplusul de ulei și le presărăm cu zahăr pudră vanilat. Se servesc călduțe dar sunt la fel de gustoase și reci.
Pas 6
Cum sunt? Merele se topesc prin prăjire dar își păstrează aroma, au însă și un gust plăcut de gogoși... Încercați rețeta și veți vedea ce deliciu sunt!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: