Ficăței de pui cu piure

Ficăței de pui cu piure

Mie îmi plac ficățeii gătiți în toate modurile posibile, și cum aveam poftă de ficăței, i-am făcut cu piure.

Aș vrea să încerc să fac și ciulama de ficăței, n-am făcut niciodată, așa că aștept idei.

Ingrediente

Cartofi albi/galbeni
1 kg
   
Ficăței de pui
500 g
   
Unt
100 g
   
Lapte de vacă
100 ml
   
Sare și piper
10 g
după gust

Pași de urmat

Pas 1

Se pregătesc ingredientele.


Ficăței de pui cu piure - Pas 1
Pas 2

Ficățeii se pun la prăjit în puțin ulei. NU SE ADAUGĂ SARE - deoarece se vor întări imediat.


Ficăței de pui cu piure - Pas 2
Pas 3

Cartofii se pun la fiert cubulețe, iar după ce-au fiert bine se pișează cu unt și lapte după gust.


Ficăței de pui cu piure - Pas 3
Pas 4

Se servesc calzi cu murături.

Poftă bună!

Ficăței de pui cu piure - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 3 buc (pentru 3 persoane)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 30 min
Data publicării:
Colecții: Pui

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!