Budincă de paste
O rețetă deosebit de simplă, gustoasă și ingenioasă. Perfectă pentru zilele în care sunteți în pană de timp și idei.
Recomand cu încredere, mai ales că a trecut testul cel mai important - soțul meu :) A spus că este o combinație perfectă.
Se poate adăuga și ceapă în momentul călirii cărnii cu ciupercile, eu nu am pus pentru că soțului nu-i place ceapa.
Ingrediente
●
Ciuperci conservate
1 buc
cutie
●
Ulei de floarea-soarelui
25 g
●
Busuioc uscat
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Carnea spălată și măruntită se călește sub capac în jur de 10 min, se adaugă ciupercile, se mai călește un pic și se adaugă sarea, piperul și busuiocul.
Pas 2
În același timp se fierb pastele în apă cu sare. După ce s-au fiert se amestecă cu carnea și ciupercile călite și se pun într-un vas de yena.
Pas 3
Se rade cașcavalul deasupra și se pun la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Pas 4
Sunt gata când cașcavalul s-a topit și s-a rumenit un pic.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)