SARMALE ÎNTOARSE
Închei cu această rețetă, dragă mie, postările mele pentru Concursul Heinner. Le-am numit Sarmale întoarse, deoarece varza se află în interior și carnea în afară. Cantitățile de la această rețetă le faceți după cum doriți, după cât de multe doriți să mâncați sau câte persoane sunteți. Deci nu ca la sarmalele normale de la 30 în sus. Această rețetă am scris-o cu mulți ani în urmă aici, când exista și Forum. Îmi amintesc că poza de mai sus am postat-o și pe alt site, spunând că-mi aparține și am fost acuzată că am furat-o de pe Lalena, fiind postată acolo de unu tiki și a venit cu poza identică. Mamă, ce mi-a făcut!!! Adevărul este că acolo eram cu numele meu normal și nu am scris că pe Lalena mă cheamă tiki. Deci m-am plagiat pe mine. Doresc să faceți această rețetă că este interesantă și gustoasă. La acest concurs eu am postat mai multe rețete, deoarece le aveam pozate pas cu pas pentru a le posta aici, dar timpul nu mi-a permis și am tot amânat. Acest concurs m-a mobilizat să-mi fac și ordine și văd că a prins și bine avându-le. Mulțumesc Lena pentru tot ce faci pentru noi, împărtășindu-ne din secretele tale și încântându-ne cu minunatele rețete. Acest site culinar, mi-e tare drag, deoarece a fost primul în care m-am înscris cu ani în urmă. Doresc tuturor concurenților succes, și sunt sigură că ar fi dorit mult mai mulți să participe, dar nu au avut timp. Deci nu cred că se potrivește: "Cel mai bun să câștige", deoarece probabil cei mai buni nu au participat. MULȚUMESC din nou pentru tot.
Ingrediente
●
Piper negru
0.5 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ca să nu fie pași așa mulți, le-am mai contopit. Cantitățile pot fi mai mari sau mai mici depinde de numărul de persoane. Cotletul se taie felii, se bate cu un ciocan să devină mai subțiri, apoi se sărează și piperează.
Pas 2
Aici la varză nu am postat tot, deoarece fiecare să o faceți cum doriți. Deci se călește înainte de a forma sarmalele. Eu am făcut tot timpul cu varză acră, dar cred că merge și cu dulce, că doar se fac sarmale și cu vérză dulce. Am călit-o în ulei și am adăugat puțin cimbru și roșii. Atât.
Pas 3
Se ia o felie de carne și se pune o lingură plină cu varză călită pe o marginea bucății. Apoi se rulează și se bagă și capetele în interior, exact ca la foaia de varză la sarmalele normale. Apoi se pun într-o tavă care merge în cuptor
Pas 4
Peste carne turnăm bulionul, un pahar cu apă, și cimbru am pus eu (acele cuburi sunt de cimbru congelat), și văd că aici am pus și câteva bucățele de roșii.
Pas 5
Aici este altă tavă. Deci lichidul aproape să le acopere.
Pas 6
Se bagă în cuptorul încins la 200 grade, pentru o oră. Eu în acest timp le-am întors o dată. Numai carnea trebuie să se facă care este destul de subțire, deoarece varza este făcută. Gata. Nu că e fost simplu?
Cantitate:
2 kg
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării: