Ingrediente
●
Sare
0.5 lingurite
după gust
●
Piper negru
0.5 lingurite
după gust
●
Condiment pt pește
0.5 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Eu am făcut numai 1 macrou pentru mine, dar toate ingredientele sunt pentru 2. Spălați bine peștele și tăiați aripioarele.
Pas 2
Faceți câte o tăietură de o parte și de alta a coloanei vertebrale, fără să ajungeți cu cuțitul până jos (la burtă). Scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Spălați bine cu apă rece, și stropiți interiorul cu suc de lămâie. Puneți peștele într-o tavă pe hârtie de copt (rețeta originală e pe folie de Al) unsă cu puțin ulei. Sărați, piperați și adăugați și condimentele de pește dacă doriți în interiorul lui.
Pas 3
Curațați cartoful, ceapa și spălați toate legumele.
Pas 4
Tăiați cartoful, ceapa, și roșia cubulețe. Amestecați-le.
Pas 6
Radeți cașcavalul pe răzătoarea mare și presărați-l peste umplutură (eu având numai un pește mi-a rămas umplutura și am pus-o și pe ea în tava). Coaceți peștele în cuptorul preîncălzit la 180 gr.C, timp de 40 minute.
Pas 7
Gata. Nu că a fost simplu? Vă doresc
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
2 portii
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: