Ingrediente
●
Fasole roșie
1 buc
1 conservă
●
Dressing
100 g
faceți ce dressing doriți
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele. Am cântărit varza albă și cea roșie și am scurs sucul din conservă de fasole.
Pas 2
Verzele se taie subțire sau se dau prin răzătoare în boluri separate. Se sărează și se lasă 10-15 min. să se înmoaie, apoi se storc ușor.
Pas 3
Se aranjează pe un platou în cercuri concentrice. Întâi varza roșie, apoi cea albă, și la mijloc boabele de fasole scurse de lichid.
Pas 4
Peste se stropește cu un dressing. Eu am făcut așa: ulei de măsline, sos de soia, suc de lămâie, oțet de mere, 1 linguriță miere, piper. Dar faceți ce și cum știți și vă place. Se amestecă înainte de servire.
Poftă bună!
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: