Ingrediente
●
Sifon / apă minerală
1 buc
1 cană
●
Ulei
1 buc
o jumătate de cană
●
Gem
3 linguri
eu am pus de gutui
●
Sare
1 buc
un praf de sare
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Merișoare
100 g
fructe din compot, vișine, etc.
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Amestecăm gemul cu zahărul.
Pas 3
Punem un praf de sare. Adăugăm alternativ în reprize uleiul și apa minerală.
Pas 4
Amestecăm făina cu cacaua și praful de copt, turnăm amestecul în ploaie peste compoziția de gem, amestecând până la omogenizare.
Pas 5
Adăugăm fructele (eu am pus vișine congelate) și amestecăm.
Pas 6
Turnăm compoziția într-o tavă (cu dimensiunile de aproximativ 30x20 cm tapetată cu hârtie de copt).
Pas 7
O punem la cuptor pentru circa 40 de minute.
Pas 8
O lăsăm să se răcească, apoi o feliem.
Pas 9
Poftă bună, bună!
Cantitate:
40 buc
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
65 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)